Mākslīgās ādas kopšanas instrukcija


SIRIS Design Bags somas ir šūtas no mākslīgās ādas- lai gan šis materiāls neprasa īpašu kopšanu, tomēr ir pāris lietas, kas būtu jāievēro, lai paildzinātu somas kalpošanas laiku un vizuālo izskatu.

Dažas no lietām kas būtu jāievēro:

  • Ja soma samirkusi lietū: Uztraukumam nav pamata, materiāls ir ūdens necaurlaidīgs, taču mitrumu ieteicams noslaucīt. Ja mitrums ir nonācis arī oderē, tad somu ieteicams izžāvēt dabīgā veidā .
  • Ja uz somas trāpījies kāds netīrums: Netīrumu ieteicams notīrīt pēc iespējas ātrāk no somas, lai nepieļautu netīruma “ieēšanos” materiālā. Tīrīšanai var izmantot samitrinātu drānu.
  • Ja netīrums ir ieēdies: Tīrīšanai vislabāk ir izmantot “Collonil” produkciju, vai jebkuru citu ādas kopšanas produktu kas nopērkami apavu veikalos.


Ja šaubaties par to kā labāk tīrīt somu, droši rakstiet vai zvaniet mums, palīdzēsim!

  • Ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt? Somas materiāls ir ļoti jūtīgs pret augstu temeratūru - nekādā gadījumā somas materiālu nedrīkst gludināt, jo tas var materiālu neatgriezeniski bojāt!


Informācijai: Visi SIRIS Design Bags produkti ir šūti no ilgtspējīgiem, ekoloģiskiem materiāliem- tas nozīmē, ka netiek izmantoti dzīvnieku resursi. Ja kaut nedaudz varam palīdzēt dabai, tad šis ir viens no veidiem!

Somas odere ir šūta no kokvilnas- tas ir dabīgs un ilgmūžīgs materiāls, turklāt ļoti izturīgs- piemērots ikdienas lietošanai.

Oderē iestrādātas divas iekškabatas ikdienas lietiņām. Kā aizdare somām
izmantoti ir rāvējslēdzējs un magnēts.

Lences veidotas no materiāliem, kas garantē ilgstošu svara
izturību līdz par 10+kg. Lenču garums ir pielāgojams Jūsu vēlmēm.


Lai skatītu SIRIS Design Bags jaunumus, apmeklējiet mūsu mājaslapu sirisdesignbags.com .
Jautājumu, ierosinājumu vai neskaidrību gadījumā droši rakstiet uz e-pastu vai zvaniet uz norādīto tālruni!

sirisdesignbags.com
info@sirisdesignbags.com
+371 25593470